Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Газета

Уперше як митрополит

Уперше як митрополит. Світлина інформаційної служби єпархії

23 січня архієпископа Луцького і Волинського Михаїла піднесено до сану митрополита. Як повідомляє офіційний сайт Київського Патріархату Cerkva.info, цією високою церковною нагородою владику відзначено з нагоди ювілеїв Патріарха Філарета – 50-річчя висвячення на архієрея та 45-ліття служіння на київській кафедрі. 29 січня, у неділю, в кафедральному соборі Святої Трійці м. Луцька митрополит Михаїл уперше відправив Божественну Літургію в цьому сані (на світлині інформаційної служби єпархії). Із ним співслужили настоятель тернопільського Свято-Троїцького духовного центру протоієрей Анатолій Зінкевич, декан луцького собору протоієрей Микола Нецькар та інші священно­служителі. Звертаючись до учасників Богослужіння, владика підкреслив, що ця нагорода – не лише його, а й усієї єпархії. Адже все, що робиться в Церкві, робиться спільно. Тому Патріархом відзначено служіння всіх нас, а не когось окремо, зазначив архіпастир.

29 лютого 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо