Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Газета

ПЕРЕДПЛАТА ГАЗЕТИ

Усечесні отці, дорогі брати і сестри!

Близько двох років Ви щомісячно одержуєте «Волинські єпархіальні відомості». Завдяки довірі й підтримці читачів тираж газети збільшився вдвоє й вона стала найпопулярнішим і наймасовішим релігійним виданням Волині. Ми переконані в закономірності цього явища, адже «ВЄВ» як офіційний друкований орган Київського Патріархату на Волині – єдине видання, де повно й об’єктивно висвітлюється діяльність Церкви і минулого, і сьогодення нашого краю. Газета пропагує основи християнської віри, публікує матеріали щодо суспільно-релігійної та духовно-патріотичної проблематики, про багатогранне православне життя, виховання й духовний розвиток дітей і молоді.

Оскільки триває передплатна кампанія на 2007 рік, закликаємо наших прихильників і надалі одержувати «Волинські єпархіальні відомості». Часопис можна передплатити в будь-якому поштовому відділенні області, починаючи з будь-якого місяця. Лише передплата через «Укрпошту» дозволяє отримувати видання вчасно та якнайдешевше. Передплатна вартість одного примірника з доставкою: на 1 місяць – 30 коп., на 3 міс. – 90 коп., на 6 міс. – 1 грн. 80 коп. і на рік – 3 грн. 60 коп. (ціни вказані без вартості приймання передплати). Зауважте: коли оформляти передплату на один бланк абонемента кількох або більше примірників – ціна одного суттєво зменшується, оскільки вартість приймання передплати нараховується на бланк абонемента одноразово, незалежно від кількості зазначених у ньому примірників. Передплатний індекс у поштовому каталозі обласних періодичних видань на 2007 рік – 91241.

Волин. єпарх. відом.– 2006.– № 10 (23)

30 жовтня 2006 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо