Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги Духовно-повчальні

Святитель Григорій Ниський. Творіння (у чотирьох томах)

Святитель Григорій Ниський. Творіння (у чотирьох томах)
Святитель Григорій Ниський

Святитель Григорій Ниський. Творіння : у 4 т. – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2011. – Т. 1–4.

Св. Григорій Ниський, як і його брат св. Василій Великий, – один із найвидатніших  апологетів IV ст. До цього видання увійшли його догматико-полемічні твори проти єретичних учень про Божественну природу Святої Тройці, про душу і посмертя, «Проти Євномія», тлумачення книг Письма, твори на морально-аскетичні теми: про мету християнського життя, на слова Біблії «Блудник проти власного тіла грішить» (1 Кор. 6:18), проти лихварів, слова до тих, які сумують за померлими, на Пасху та інші проповіді, промови, листи, настанови.

Переклад сучасною українською мовою – Київської православної богословської академії  за редакцією Патріарха Філарета, який і благословив до друку це видання.

Формат 70х100/16

Ціна одного тому 140 грн

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо