Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Камінь-Каширський деканат

ДО ДНЯ МАТЕРІ
(оновлено 18 травня)

14 травня 2007 р.

До Дня матері«Усе, що в світі істинно святе, то мамині невтомні руки». Під такою назвою вчора в луцькому народному домі «Просвіта» відбувся урочистий захід з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. У ньому взяв участь єпископ Луцький і Волинський Михаїл, представники інших християнських конфесій. «Пресвята Марія, Мати Сина Божого, хай оберігає затишок українських родин», – побажав владика, вітаючи багатодітних матерів, усіх учасників свята. Після цього на його пропозицію очільники релігійних організацій і увесь зал прочитали молитву «Богородице Діво, радуйся».

День матері належно відзначали й інші православні спільноти нашого краю. Зокрема, цього дня в актовій залі чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерцівського району, місцеві матері приймали оригінальні вітання...

18 травня 2007 р.
СЛОВО БОЖЕ НА КАМІНЬ-КАШИРСЬКІЙ РАДІОХВИЛІ

4 травня 2007 р.

Камінь-Каширський декан протоієрей Володимир Мицько. Світлина прот. Віталія СобкаДнями минає рік відколи жителі Камінь-Каширського району мають змогу слухати релігійну передачу на хвилі місцевого радіо. Називається вона «Запитай священика», веде її камінь-каширський декан протоієрей Володимир Мицько разом зі своїм братом семінаристом Олегом. Районна рада сприяє цьому послухові братів Мицьків – оплачує частоту, на якій ведеться мовлення, а деканат оплачує лише тривалість звучання – 30 хвилин на місяць. Так мешканці цього поліського району, де, до речі, небагато ще парафій Київського Патріархату, мають змогу почути проповіді на злободенні теми – про алкоголізм, гріх абортів, про церковні звичаї й таке інше. Як би було добре, якби в кожному районі й області знайшлися соратники в цій справі, щоб використовувати і радіо, і телебачення, й інтернет для голошення Доброї Новини. Хто стукає, тому відчиняють.

04 травня 2007 р.
1-10  11-20  21-22
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо