Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ХРЕСТ ПОСЕРЕД СНІГУ

4 лютого 2009 р.

Протоієрей Віктор Михалевич. Світлина Сергія Дубинки26 січня – 1 лютого поблизу селища Зіньків на Полтавщині відбувся Перший всеукраїнський зимовий православний молодіжний табір «Ліствиця». Шістдесят учасників із багатьох єпархій нашого Патріархату зібрались у санаторії «Сосновий бір», щоб поспілкуватися з одновірцями, поговорити з духовними особами на животрепетні теми, відпочити по-християнськи. Більшість із них уперше потрапили в такий табір, а деякі вже бували на літніх православних молодіжних таборах поблизу Берестечка.

Зимові таборяни, на відміну від літніх, яких духовно окормлювали один-два священики, мали багатьох душпастирів. У кожному з шести куренів був свій духівник, можна було поспілкуватись і з єпископом Полтавським і Кременчуцьким Федором, головою синодального управління у справах молоді (випускником Волинської духовної семінарії). А духівником усього табору був представник нашої єпархії капелан інституту ім. Липинського МАУП у Луцьку протоієрей Віктор Михалевич, який має чималий досвід роботи з молоддю.

Кожен день у таборі був заповнений добрими й цікавими справами. Молитви, круглі столи, екскурсії в центри традиційної української культури Опішню, Решетилівку, Гадяч, конкурси, ігри... Словом, сумувати було ніколи. За тиждень молоді люди і відпочили, і духовно оновилися.

04 лютого 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо