Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

БЛАГОСЛОВЕННЯ ПРИКОРДОННИКАМ

30 травня 2006 р.

Єписоп Михаїл спілкується з підполковником Віктором Мельниченком. Фото Сергія ДубинкиЄпископ Луцький і Волинський Михаїл і канцлер єпархії протоієрей Микола Цап взяли участь в урочистостях з нагоди Дня прикордонника та 15-річчя утворення прикордонних військ України. Вітаючи особовий склад Луцького прикордонного загону зі подвійним святом, владика благословив їхнє нелегке служіння і провів аналогію щодо діяльності Церкви Київського Патріархату і прикордонників: і українська Церква, і українські прикордонники постали зі здобуттям Україною незалежності. І якщо завдання військових охороняти кордони Батьківщини, то Київський Патріархат оберігає кордони українських християнських душ, молячись за них і за всю країну.

Зважаючи на плідну співпрацю Волинської духовної консисторії та керівництва загону на благо Церкви й держави, преосвященний нагородив начальника загону підполковника Віктора Мельниченка орденом святого Володимира Великого ІІІ-го ступеня та начальника виховного відділу підполковника Василя Шапрана – благословенною грамотою.

30 травня 2006 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо