Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА

Світлина з сайта Pvu.gov.ua

Минулого тижня в Україні відзначили День прикордонника. З нагоди цього свята архієпископ Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в урочистих заходах, які відбулися у Львові, привітавши командуючого Західно-регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Артура Горбенка та всіх його підлеглих. Владика висловив задоволення співпрацею з прикордонниками й тим, що Церква надихає їх на ревну службу.

У Луцьку охоронців українського кордону привітав канцлер протоієрей Микола Цап. На запрошення начальника Луцького прикордонного загону підполковника Олексія Шепілова він взяв участь у святковому заході, що проходив у Палаці культури Луцька. Зокрема, о. Микола як настоятель храму, розташованого на території цієї війської частини, зазначив, що завжди з радістю молиться разом із прикордонниками, які відвідують Богослужіння, просять у Бога здоров’я для себе та своїх рідних.

01 червня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо