Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

З БОГОМ!

Під час випускного заходу в Луцькій музичній школі № 1 імені Фридерика Шопена. Світлина інформаційної служби єпархії

Священнослужителі єпархії взяли участь у шкільних випускних заходах. У храмах відправлено подячні молебні для випускників, їхніх батьків і вчителів.

28 травня архієпископ Луцький і Волинський Михаїл на запрошення управління освіти Луцької міськради долучився до урочистого зібрання в обласному муздрамтеатрі з нагоди вручення відзнак луцьким медалістам. Вітаючи зі святом, владика поблагословив їх на добрий щасливий життєвий шлях.

Протягом усього дня у кафедральному соборі Святої Трійці віце-канцлер протоієрей Олександр Безкоровайний відправляв молебні на прохання батьківських комітетів багатьох шкіл обласного центру. Одне з богослужінь очолив архієрей. У вітальному слові він зазначив, що піклуючись про своє майбутнє, належить пам’ятати, насамперед, про свою душу. «Спішіть жити, творити, вчитися, робити добро й піклуватися про себе, – закликав високопреосвященний. – Бо великий воїн це той, хто вміє перемагати себе, свої лінощі та інші недоліки, щоб позбувшись усього негативного, упевнено крокувати до Царства Небесного».

Напередодні відбувся черговий випуск в обласному ліцеї з посиленою фізично-військовою підготовкою. На запрошення начальника закладу полковника Павла Босняка в урочистості взяв участь канцлер протоієрей Микола Цап, який у вітанні побажав ліцеїстам «успіхів у майбутньому, у навчанні, а найголовніше – завжди пам’ятати про Бога й надалі старатися йти до таких високих здобутків, які мають сьогодні. Щоб своїми досягненнями прославляти не тільки себе, а й ліцей та свою Батьківщину».

3 червня архієпископ Михаїл із священнослужителями Троїцького собору відправив подячний молебень у Луцькій музичній школі № 1 ім. Фридерика Шопена з нагоди 60-го випуску.

04 червня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо