Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

НОВИЙ РОЗДІЛ, ЧЕРГОВА ПЕРЕДАЧА
(оновлено)

Офіційний сайт Волинської єпархії Київського Патріархату www.pravoslavja.lutsk.ua
На нашому сайті відкрито новий розділ – «Радіо». У ньому розміщено інформацію про всі передачі єпархіальної радіостудії «Благо», файли програм користувачі можуть прослухати тут же або скопіювати на свій комп’ютер. Надалі в розділі буде зібрано не тільки ті передачі, які щонеділі виходять на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 МГц), а й інші продукти студії.

До речі, сьогодні, в неділю, о 14.30 на «СіД» вийшла чергова програма, присвячена діяльності паломницької служби нашої єпархії. Автор і ведучий протоієрей Віктор Пушко запропонував послухати розмову з настоятелем парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці в Луцьку священиком Миколою Савчуком, головною координаторкою цієї служби паніматкою Ларисою Савчук, а також із прочанками Тамарою Русіновою та Ярославою Острожчук. Під час спілкування гості розповіли про свої подорожі до святих місць в Україні й за кордоном, як належить готуватися до паломництва, з якими враженнями повертаються богомільці, про зцілення під час прощ, а також які святині можна буде відвідати цього літа. Слухати або скопіювати запис передачі – ось тут.
20 червня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо