Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

БОГ НА ПОМІЧ, КОПАЧІВЦІ!

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл освячує місце під будівництво храму в с. Копачівка Рожищенського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл освятив місце під будівництво храму в с. Копачівка Рожищенського деканату. До парафіян майбутньої церкви Пророка Іллі він, зокрема, сказав: «За шість років перебування на волинській кафедрі я освятив понад п’ятдесят нових Божих домів. Тільки цього року – вже шість, і то незважаючи на кризу! Навіть маленькі села, на тридцять дворів, спроможні за недовгий час звести церкву. Адже невеликий сільський храм за кількістю будматеріалів – то всього-на-всього дві сучасні хати. Не чекайте на багатого добродійника, що прийде і зведе вам церкву. Храм буде вам дорогий тоді, коли буде споруджений за ваші гроші й вашими руками. Це ви спроможні зробити. І ще не одну пару чобіт стопчете, ходячи молитися до своєї церкви. Помагай, Боже, у доброму ділі!»
04 серпня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо