Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ У ЖИДИЧИНІ

4–6 вересня відбудеться православний молодіжний форум «Камо грядеши?». Світлина Ярослава Близнюка
Волинська духовна консисторія з благословіння архієпископа Луцького і Волинського Михаїла організовує православний молодіжний форум «Камо грядеши?». Він діятиме 4–6 вересня в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату. В наметовому містечку, розташованому в Свято-Духівському скиту обителі, на мальовничому березі річки Стир, молодь (від 16 до 35 років) матиме нагоду почути про православне розуміння сім’ї, основоположні принципи її заснування, а також про особливості чернечого подвигу. Окрім цього, вже традиційно творитиме християнську спільноту, спілкуватиметься з новими друзями і, звичайно, активно відпочиватиме. У програмі: ранкові та вечірні молитви, богослужіння, бесіди зі священиками, екскурсії, спортивні та інтелектуальні ігри, пісні під гітару біля вогнища тощо.

Організаційний комітет реєструє майбутніх таборян до 1 вересня. Необхідно зголоситися за телефонами (0332) 20-00-25, (095) 538-05-87 (о. Юрій), (099) 474-51-89 (о. Віктор) або за електронною поштою volyn.tabir@ukr.net. Для реєстрації слід подати такі дані майбутнього учасника табору: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, поштова й електронна адреси, телефон. Прохання зголошуватися завчасно, кількість місць обмежена!

Для участі в таборі необхідно взяти речі: спальний мішок, туристичний килимок, ліхтарик, спортивний одяг, дощовик і теплий одяг на випадок негоди, одяг для богослужінь (для дівчат – довга спідниця, хустка, блузка з закритими плечима; для хлопців – штани й сорочка), засоби особистої гігієни та від комах, аптечку.

Доїзд: від луцького кафедрального собору Святої Трійці о 16 год 00 хв учасники централізовано автобусами їдуть до місця проведення форуму. Повернення – 6 вересня (неділя) о 15 год до Луцька.

Пожертва на проживання й харчування складає 45 грн.
10 серпня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо