Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

КОНФЕРЕНЦІЯ ДО ЮВІЛЕЇВ

Міжнародна науково-практична конференція «Інститут дослідів Волині та Товариство „Волинь“ у Вінніпезі» з нагоди 60-річчя заснування цих об’єднань проходить у Волинській духовній семінарії (ВДС). Світлина інформаційної служби єпархії
Учора у Волинській духовній семінарії (ВДС) пройшла міжнародна науково-практична конференція «Інститут дослідів Волині та Товариство „Волинь“ у Вінніпезі» з нагоди 60-річчя заснування цих об’єднань. У ній взяли участь кандидати богословських наук ректор семінарії протоієрей Ігор Швець, проректор Василь Лозовицький, секретар вченої ради Київської православної богословської академії священик Віталій Клос (випускник ВДС), викладачі й вихованці семінарії. Захід благословив архієпископ Луцький і Волинський Михаїл.

У доповідях ішлося про науково-видавничу діяльність Інституту дослідів Волині й Товариства «Волинь» у Канаді, видатне духовенство нашого краю у «Літописі Волині», наукові дослідження історика-архівіста Володимира Рожка на сторінках цього часопису, основоположника Інституту отця доктора Степана Ярмуся та інше.

Ректор о. Ігор Швець передав письмове привітання учасникам конференції від управи Інституту дослідів Волині у Вінніпезі.

За результатами конференції видано збірник її матеріалів.
22 жовтня 2010 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо