Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

МИКОЛАЙ ПОРУЧ ІЗ НАМИ
(оновлено)

Працівники духовної консисторії спільно з волонтерами Волинського інституту економіки та менеджменту провели благодійну акцію до дня святого Миколая в онкогематологічному центрі обласної клінічної дитячої лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії
18 грудня працівники духовної консисторії спільно з волонтерами Волинського інституту економіки та менеджменту провели благодійну акцію до дня святого Миколая в онкогематологічному центрі обласної клінічної дитячої лікарні.

У цьому закладі лікують дітей із захворюваннями крові та кровотворних органів, а також із онкологічними хворобами. Як зазначив завідувач центру Сергій Миронюк, «найгострішою на сьогодні проблемою для хворих є проблема донорства. Адже родичі цих діток не можуть здавати кров, бо, можливо, надалі буде потрібна трансплантація. Батьки змушені самі шукати донорів». Тому будь-яка увага чи матеріальна підтримка зможуть значно полегшити їхнє перебування в лікарні, підкреслив лікар.

Студенти привітали сімнадцятьох діток театралізованим дійством, співаючи пісень про чудотворця та бажаючи їм здоров’я, добра, любові. По завершенні виступу дітям вручили подарунки.

За словами капелана цієї лікарні священика Юрія Крохмаля-Брилевського, такі благодійні заходи потрібні насамперед тому, щоб «ці дітки відчували, що про них пам’ятають і турбуються. Щоб вони розуміли, що не відрізняються від інших, бо ж на їхньому місці може бути кожен. Треба ставитися однаково як до цих дітей, так і до тих, хто за межами цих стін, адже Господь любить і турбується про всіх».
21 грудня 2010 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо