Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПОДАРУЙ ДИТИНІ КНИГУ В ЛІКАРНЮ!

21 березня – 15 квітня відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії проводить доброчинну акцію «Подаруй дитині книгу в лікарню!»

Нерідко хворим діткам доводиться перебувати в лікарняному закладі довгі тижні, а то й місяці. Ми могли б урізноманітнити їхній час, запросивши у світ казок, винаходів, пригод.

Мета акції – створити бібліотечки при онкогематологічному центрі дитячої обласної клінічної лікарні, Волинському центрі реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи і дітей-інвалідів у с. Жабка Ківерцівського району та інших медичних закладах.

Партнерами акції виступають книгарні «Ваша книга», «Дім книги», «Знання», «Ключі», «Книжкові барви», «Лелія», «Освіта», «Руніка», «Читай-країна».

Умови акції: придбайте книгу у вищевказаних магазинах і покладіть до скриньки з написом: «Акція „Подаруй дитині книгу в лікарню!“» або принесіть гарну дитячу книжку (бажано християнську) в єпархіальну книгарню «Ключі» за адресою: просп. Волі, 2 (ліворуч від обласної юнацької бібліотеки). Довідки за телефоном: (095) 03-76-700 (Валерія).
17 березня 2011 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо