Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ОСВЯТИЛИ ЛУЦЬКУ МІСЬКУ РАДУ

12 липня 2006 р.

Луцький міський голова Богдан Шиба дякує єпископові Михаїлу за освячення. Фото прот. Віталія СобкаСвященнослужителі кафедрального собору Святої Трійці на чолі з єпископом Михаїлом освятили Луцьку міську раду. У Богослужінні взяли участь міський голова Богдан Шиба, його заступники та працівники виконкому.

Після молитви владика привітав міських очільників з освяченням місця праці та, закликаючи Боже благословення на їхню працю, побажав миру, терпіння та заступництва святителя Миколая Чудотворця, покровителя Луцька. Він зазначив, що лише покладаючись на волю Божу й виконуючи Його Заповіді можна подолати усі труднощі, які стоять перед нами. Це підкреслюють слова святого апостола Павла з Послання до Филип’ян: «Усе можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі».

Насамкінець преосвященний Михаїл оголосив про рішення Патріарха Філарета нагородити голову Луцької міської ради Богдана Шибу орденом рівноапостольного Володимира ІІІ ступеня за заслуги перед Київським Патріархатом і урочисто вручив відзнаку нагородженому.

Богдан Шиба, дякуючи за високу відзнаку, запевнив, що міська влада докладе усіх зусиль, аби виправдати сподівання і Церкви, і лучан.

12 липня 2006 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо