Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПОМ’ЯНІМО СОЛДАТІВ

22 червня, у середу, в лісі за селом Забороль Луцького районного деканату буде відправлено панахиду по воїнах Радянської армії, які померли влітку 1944 року в госпіталі, розташованому того часу на цьому місці.

Шість років знадобилося настоятелеві місцевої парафії Собору Пресвятої Богородиці протоієрею Віталієві Антонюку, щоб віднайти інформацію про загиблих. Відколи, йдучи через ліс, наштовхнувся на пам’ятний знак, його серце не знало спокою. Боголюбська, Заборольська сільські ради, районний та обласний архіви, обласний військкомісаріат – це неповний перелік установ, до яких довелося звернутися під час пошуків. І ось 25 травня надійшла довгоочікувана відповідь – аж із Санкт-Петербурга – зі списками спочилих.

Тож о. Віталій запрошує всіх бажаючих, можливо, й родичів загиблих, взяти участь у поминальній молитві. Від кінцевої зупинки потрібно пройти через територію бару «Пікнік» доріжкою триста метрів у ліс, до хреста і пам’ятного знака. Початок богослужіння – об 11.00.

16 червня 2011 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо