Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ДЕНЬ ЗНАНЬ

1 вересня 2006 р.

Духовенство на чолі з єпископом Михаїлом відпрвлає молебень на прохання Волинського інституту ім. В. Липинського МАУП. Фото прот. Віталія СобкаСвященнослужителі Київського Патріархату взяли участь в урочистостях з нагоди Дня знань і початку навчального року. Різні навчальні заклади і в Луцьку, і в регіонах Волині розпочали навчання з молитви й благословення.

Цього дня єпископ Луцький і Волинський Михаїл побував у Волинському державному університеті імені Лесі Українки та Волинському інституті імені В’ячеслава Липинського МАУП. Разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці він відправив молебні й, вітаючи викладачів і студентів з початком навчання, закликав наполегливо працювати над собою, аби в майбутньому зростити достойний плід знань.

01 вересня 2006 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо