Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Юріївське свято у Володимирі

Учасники храмового свята парафії Великомученика Юрія Переможця у Володимирі, очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії

6 травня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив храмове свято парафії Великомученика Юрія Переможця, що у Володимирі. Із владикою співслужили районний декан і настоятель Юріївського собору протоієрей Євген Шевчук, міський декан протоієрей Юрій Пилипець, місцеве духовенство. Учасниками торжества стали голова райдержадміністрації Валентин Скуба й міський голова Петро Саганюк.

За Богослужінням архіпастир виголосив проповідь про наслідування святих угодників Божих. Він зазначив, що мова про святих – це мова про сьогодення, у якому ми повинні вчитися жити за прикладом побожного життя та вчинків Божих угодників. Не говорити про це, а бути такими, наголосив високопреосвященний. Адже преподобний Серафим Саровський сказав: «Спасешся сам і біля тебе тисячі спасуться». Архієрей закликав присутніх брати приклад зі святого Юрія й старатися, як і він жити праведним християнським життям, насамперед викоріннюючи зло з самого себе.

08 травня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо