Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Творімо благо!

Протоієрей Олександр Безкоровайний. Світлина інформаційної служби єпархії

Віце-канцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний взяв участь у 20-му благодійному телерадіомарафоні «Поспішаймо робити добро», який відбувся 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Звертаючись до глядачів, о. Олександр зазначив, що людина, яка чинить милосердя, збирає для себе духовні скарби. Адже в Біблії сказано: «Радість людині – її добродійність» (Прит. 19:22).

Зібрані кошти підуть на виконання програм Фонду «Житло – сироті», «Участь у долі дітей» (придбання святкового одягу і взуття випускникам, матеріальна допомога обдарованим), «Здорова дитина – здорова нація» (оздоровлення, лікування сиріт, хворих дітей).

Кошти можна переказувати на рахунок: 26000000001727 в ПАТ «Укрсоцбанк» у м. Київ, МФО 300023, код 05810132, Волинське обласне відділення Дитячого фонду України.

07 червня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо