Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Поможіть урятувати життя!

Єпархіальний відділ організації благодійності та соціального служіння в рамках програми допомоги онкохворим дітям «Подаруй завтра» звертається до всіх небайдужих із проханням про допомогу важкохворої 13-річної Ярини Малаховської

Єпархіальний відділ організації благодійності та соціального служіння в рамках програми допомоги онкохворим дітям «Подаруй завтра» звертається до всіх небайдужих із проханням про допомогу.

Лімфогрануломатоз, IV стадія. Такий діагноз поставили 13-річній лучанці Ярині Малаховській. Стан її здоров’я стабільно важкий. Щоб урятувати дівчинку, потрібно здійснити аутотрансплантацію кісткового мозку. На це, за попередніми підрахунками, потрібно 70 000 – 100 000 гривень. 2 липня Ярина їде на остаточну консультацію до Києва, де оголосять кошторис та дату проведення забору стовбурових клітин.

Яринка – не просто мила, життєрадісна дівчина. У неї золоті руки, адже неодноразово перемагала в обласних та міських конкурсах із різдвяної атрибутики, паперопластики, писанкарства. Вміє малювати, вишивати, виготовляти вироби з бісеру.

Близько року вона бореться за життя, перетерпіла 11 хіміотерапій. Досі батьки покладалися на свої кошти. Однак тепер не в змозі самотужки назбирати таку величезну суму. Тому просять підтримати їх фінансово, допомогти врятувати життя їхній дочці.

Реквізити для допомоги: Благодійний фонд «Стопрак», ЄДРПОУ 37537784, р/р 2600802349723 у Волинському відділенні Центральної філії ПАТ «Кредобанк», МФО 325365. Призначення платежу: «Безповоротна благодійна допомога на лікування Малаховської Ярини». Номер картки Приватбанку: 6762468302042837, Малаховська Ольга Дмитрівна. Номер телефону п. Ольги – мами Ярини Малаховської: (096) 276-28-27.

26 червня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо