Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Новий сайт

Головна сторінка сайта Pravoslavia.volyn.ua
3 вересня став доступним для користувачів інтернету новий офіційний сайт єпархії. Його створено студією «WebMaestro» на системі управління вмістом «SiteGist».

Насамперед це нове доменне ім’я – Pravoslavia.volyn.ua (дотепер єпархіальний веб-ресурс відкривали за адресою Pravoslavja.lutsk.ua). Звісно – новий дизайн зі звичною колірною гамою. Обличчя сайта стало більш сучасним, але, разом із тим, скромним, світлим, можливо, навіть дещо аскетичним, як і належить церковній сторінці.

Певні зміни відбулись у структурі: з’явилися нові розділи «Відео» та «Книги», а ті, що лише починають розвиватися, – «Історія», «Устрій» і «Святині» – об’єднано під заголовком «Єпархія». Напевно, найсуттєвіше відрізняється від попередниці головна сторінка. І не тільки тому, що впадає у вічі слайдер. Удалося реалізувати задум, щоб користувач без зайвих рухів міг одразу бачити нові публікації майже усіх розділів Pravoslavia.volyn.ua. До речі, цей же принцип наслідують інші сторінки.

Найважчою в роботі над проектом – що, власне, й спричинило очікування сьогоднішнього представлення не один місяць – виявилося здійснення строгої вимоги: всі матеріали, які назбиралися на старому сайті з 2005 року, мають бути і в новому. Вимогу дотримано відсотків на 97, у межах доцільності, що цілком дозволяє дати йому визначення: «новий-старий».

Таким чином, Pravoslavia.volyn.ua на старті – це понад 2300 сторінок із публіцистикою різних жанрів. І це понад 3400 фотографій!

Проте обмежуватися лише наповненням розділів веб-ресурсу редакція не буде. Є багато задумок, які вже починаємо втілювати. А ще попереду – робота над пропозиціями і зауваженнями користувачів, думка яких для нас є дуже важливою. Тож надсилайте їх на пошту сайта.

Увага! Від сьогодні сайт Pravoslavja.lutsk.ua оновлюватися не буде. А за деякий час користувачів, які заходитимуть на цю адресу, система автоматично перенаправлятиме на новий сайт Pravoslavia.volyn.ua.
03 вересня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо