Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

По житті многотрудному

Відійшов у вічність відомий краєзнавець Григорій Гуртовий. Чин похорону відправлено у торчинському храмі. Світлина Валентина Люпи
На 88 році земного життя відійшов у вічність великий патріот, багатолітній трудівник на ниві рідної культури Григорій Гуртовий. Волинянам цей подвижник відомий насамперед по Торчинському краєзнавчому музею, який він створив і був незмінним завідувачем.

2 вересня ті, що знали чи й не знали, але щиро шанують небіжчика, прийшли у храм Апостола первомученика Стефана в Торчині Луцького районного деканату. Чин похорону провів настоятель протоієрей Степан Деленів. Знаємо, сказав він, що життя людини не припиняється після смерті цього тіла, що в Бога всі живі, тож просимо Творця простити всі провини Свого раба Григорія й оселити його там, де праведні спочивають.
07 вересня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо