Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Зразок студентству

25 січня 2013 р. Учасники першого храмового свята у каплиці Великомучениці Тетяни Володимир-Волинського вищого професійного училища. Світлина за архіву протоієрея Ігоря Бігуна

Перше храмове свято відзначили в каплиці Великомучениці Тетяни Володимир-Волинського вищого професійного училища. 25 січня Божественну Літургію очолив міський декан протоієрей Юрій Пилипець. У Відправі взяли участь настоятель священик Юрій Здебський, інше міське та районне духовенство, викладачі, вихователі, студенти.

У душпастирському слові о. декан розповів про життя святої Тетяни. Він наголосив, що ми, так само, як і ця угодниця, маємо любити Бога, дбати про ближніх, жертвувати собою заради їхнього спасіння.

На завершення учасникам відправи було подаровано іконки Ісуса Христа, освячені на гробі Господньому. Священики окропили йорданською водою присутніх на празнику та в гуртожитку ВПУ.

28 січня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо