Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Кадрові зміни

Протоієрей Михайло Цвинкилевич

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звільнив від обов’язків шацького декана протоієрея Віктора Возняка (який залишається любомльським деканом) і призначив на цю посаду протоієрея Михайла Цвинкилевича.

Новопризначений народився 17 листопада 1973 р. в с. Тур’є Старосамбірського району Львівської області. Після закінчення в 1993 р. Луцького училища культури (спеціальність – культурно-освітня робота і самодіяльна творчість) працював на шахтах Львівщини гірничим робітником очисного вибою. 7 березня 1999-го висвячений на диякона, 13 серпня 2000-го – на пресвітера митрополитом Луцьким і Волинським Яковом (Панчуком). Того ж року закінчив Волинську духовну семінарію і став кліриком парафії Апостола Андрія Первозваного в Ковелі. У 2001–2003 рр. – настоятель парафії Апостолів Петра й Павла в Голобах Ковельського деканату, із 18 серпня 2003 р. – парафії Великомученика Димитрія Солунського в с. Самійличі Шацького деканату.

Одружений, має двоє дітей.

09 квітня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо