Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Що найцінніше

9 червня 2013 р. Відзначення 15-ліття храму Вознесіння Господнього в с. Козлиничі Маневицького деканату. Світлина інформаційної служби єпархії

Перший храм Київського Патріархату на Маневиччині – Вознесіння Господнього в с. Козлиничі – відсвяткував 15-річчя від освячення. З цієї нагоди вчора, в неділю 6-ту після Пасхи, про сліпого, митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив тут Божественну Літургію. Із ним співслужили декан протоієрей Андрій Закидальський, настоятель священик Анатолій Устимчук, духовенство Маневицького, Горохівського, Любешівського деканатів і з Рівненської єпархії.

Архіпастир виголосив слово про важливість збагачення духовними цінностями. «Як визначити, що найцінніше у нашому житті?» – запитав владика. Про що ми найперше подумаємо в найнебезпечніший момент у житті, це і є наша цінність. Бо де скарб ваш, там і серце ваше буде, сказано у Святому Письмі. А скарби істинні – це хороші справи, любов, віра в Бога. Ось ці речі найцінніші, зазначив високопреосвященний. Те, що громада свого часу вирішила звести тут храм, свідчить про важливість для неї цих доброчинностей.

Як зазвичай було вручено нагороди. Настоятелеві надано право носіння набедреника (чотирикутний плат, що носиться збоку на священичих ризах, символізуючи духовний меч слова Божого), а церковний хор (регент Лідія Швець) та окремі парафіяни – одержали благословенні грамотами.

10 червня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо