Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Молитва за Стуса

4 вересня 2013 р. Протоієрей Олександр Безкоровайний із пластунами. Світлина з архіву скаутської організації «Пласт»

4 вересня віце-канцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний на прохання скаутської організації «Пласт» відслужив у кафедральному соборі Святої Трійці панахиду по видатному українському поету, політв’язню Василеві Стусу. Адже саме цього дня у 1985 р. в таборі у Кучино (тепер Чусовського району Пермського краю, Росія) його не стало.

Видатний українець трагічно загинув за Україну, тому про нього треба говорити усюди, де тільки можливо: в школах, університетах, на різноманітних заходах, зазначив у своєму слові о. Олександр. Вічна пам’ять про Василя Стуса буде тоді, коли його завжди згадуватимуть не тільки в молитвах, а й у повсякденному житті.

09 вересня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо