Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

За героїв, за майбутнє (додано фотосесію)

14 жовтня 2013 р. Святкові заходи у Нововолинську. Світлина Владислава Фульмеса

Цьогорічні святкування Покрови Пресвятої Богородиці були не зовсім звичними майже по всій єпархії: разом із молитвою до Пресвятої Діви Марії лунали й прохання щодо підписання угоди про асоціацію нашої держави з Євросоюзом.

Так, у Нововолинську, в Покровському храмі, після Літургії, яку очолив декан протоієрей Стефан Фульмес, відбулася хресна хода до символічної могили Борцям за волю України, де у поминальній молитві згадали полеглих воїнів. У ній взяли участь представники обласної та міської влади, ветерани УПА, політичні та громадські активісти. Вітаючи присутніх, о. Стефан наголосив, що жертвувати себе для загального добра, віддати своє життя в обороні незалежності рідної держави – це найвищий патріотизм.

У Горохівському, Ратнівському та Любомильському деканатах теж відбулися подібні заходи біля пам’ятних хрестів борцям за свободу.

18 жовтня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо