Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Дар митців

22 жовтня 2013 р. Протоієрей Віктор Возняк з працівниками місцевого управління МНС. Світлина з архіву священика.

22 жовтня парафія Архістратига Михаїла в Любомлі отримала нову ікону свого небесного покровителя. Образ подарували художники Блонські-Подоляки, матір із сином, а освятив декан і настоятель громади протоієрей Віктор Возняк.

Святиня засяяла над входом у храм. Вона чималих розмірів: висота 1,80 см, ширина – 1,20 см, а лик митці писали протягом двох місяців. Посприяли в закріпленні ікони працівники місцевого управління МНС.

Як ідеться на сайті газети «Волинь нова» Volyn.com.ua, полотна Наталії Блонської є по всій Україні та за її межами, зокрема, у Чехії, Ізраїлі, США. Художниця здобувала освіту у Львівському училищі прикладного мистецтва ім. І. Труша, на факультеті графіки Львівської академії друкарства. Спочатку викладала в художній школі у Млинові Рівненської області, продовжила педагогічну діяльність у Володимирі. Але згодом повернулась до рідного Любомля, тут понад десять років навчала дітей у загальноосвітній школі № 3, організувала художню студію. Син Леонід також став живописцем.

25 жовтня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо