Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Тут моляться і в XXI-му

10 листопада 2013 р. Церква Великомучениці Параскеви-П’ятниці в с. Милуші Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.

10 листопада митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив новий престіл та очолив Літургію з нагоди храмового свята в церкві Великомучениці Параскеви-П’ятниці с. Милуші Луцького районного деканату, яка датується XVII ст.

Із владикою правили декан протоієрей Володимир Присяжнюк, настоятель парафії священик Богдан Репіньовський, інше духовенство цього, а також Луцького міського деканатів. Помолитися в Господньому домі, що пережив не одне сторіччя, прийшли, зокрема, сільський голова Ігор Ярмольський, місцеві депутати.

Належить берегти тих людей, які поряд з тобою, бачити в них ближніх своїх, підкреслив архієрей, звертаючись до вірян. «Для того треба бути чистим серцем. А для цього потрібен храм Божий, куди ти приходиш і очищуєш серце своє. І поряд з тобою не просто чоловік, не просто жінка, не просто матір, а рідна тобі людина. Завтра її може не бути. Завтра можуть бути інші обставини. Завтра буде інший день. Цінувати життя треба, кожну мить. Можеш зробити добру справу – зроби її сьогодні. Дає тобі Господь можливість прийти до храму – прийди сьогодні».

На завершення Служби Божої із вітанням виступили вихованці недільної школи.

13 листопада 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо