Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Ми разом – можемо!

Відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії висловлює подяку жертводавцям, які робили доброчинні внески в порятунок онкохворих дітей протягом 2012–2013 років. Адресно підтримано тринадцятьох осіб на суму 88 965 грн.

Що таке адресна допомога? Завідувач відділу Валерія Лесюк: «Це допомога, яка потрібна конкретній дитині або її сім’ї в критичній ситуації, коли батьки вже вичерпали усі свої фінансові можливості, – на дороговартісну операцію, на перебування дитини в реанімаційному відділенні, на оплату боргу за медичні послуги або препарати, на обстеження тощо. Допомога дітям з онкологічними захворюваннями – один із пріоритетних напрямків нашої діяльності», – зазначила матінка Валерія.

«Ви відгукуєтесь на наші прохання через соцмережі, офіційний сайт єпархії, газету „Волинські єпархіальні відомості“, передачі радіостудії „Благо“, благодійні заходи, передаєте із уст в уста знайомим та родичам. Деяких дітей, яким ми з вами допомагали, вже немає на цьому світі, але світла пам’ять про них залишиться в наших серцях назавжди. А деяким – насправді завдяки вашим пожертвам! – вдалося врятувати життя. І те, що вчора хворі діти сьогодні йдуть у садочок, а старші – вступають до вишу, і є тим стимулом, щоб допомагати й надалі. В цьому нам завжди допоможе Господь».

27 лютого 2014 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо