Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Щоб їхні жертви не були даремні (додано фотосесії)

30 березня 2014 р. Хресний хід від кафедрального собору Святої Трійці до Меморіалу Слави у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.

30 березня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив хресний хід від кафедрального собору Святої Трійці до Меморіалу слави обласного центру й заупокійну літію з нагоди сорокового дня від смерті на Майдані Василя Мойсея та інших героїв «Небесної сотні».

Із владикою за спокій душ помолились: духовенство собору, голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, інші представники влади, громадськості, багато небайдужих.

Стоячи біля могили, високопреосвященний сказав: «Ці хлопці йшли з однією метою – змінити. Змінити в державі, але найголовніше – змінитися нам самим. Що важливе? Нам самим змінитися!» При цьому він попередив: «Якщо самі не змінимось, буде ще одна сотня. Якщо самі не змінимось! Причому контроль повинен бути самих над собою, не зі сторони. Патріот – сам перед собою, не показний патріот, патріот у дії, патріот у молитві, патріот у своїй позиції, патріот у шані до свого. Те, що вчора було погане, але звичне, сьогодні – не можна! Все, що ти вчора робив недоброго, сьогодні – неприйнятно, неправильно, не буду!» – саме так владика порадив кожному починати змінюватись у своєму житті.

В деканатах єпархії відбулися такі ж богослужіння.

02 квітня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо