Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Разом усе можливо! (додано фотосесію)

7 квітня 2014 р. У центральній районній лікарні селища Горностаївка Херсонської області. Світлина з архіву протоієрея Миколи Гінайла

Нині, у нелегкий для України час, лише згуртованість приведе до перемоги та побудови нової країни. Невеликий крок до цього – матеріальне сприяння володимирського районного деканату та міського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» (голова – помічник декана протоієрей Микола Гінайло) громадським інституціям і військовикам.

7 квітня спільно з депутатом Херсонської обласної ради Олександром Сидоренком  у селище Горностаївка Херсонської області для центральної районної лікарні доставлено рентген-апарат і спецодяг для потреб громади та війська. Також херсонським армійцям передано кошти, зібрані напередодні на благодійному концерті у Володимирі, організованому Спілкою афганців України.

10 квітня у співпраці з Фондом «Правоохоронець» душпастир передав комплекти медичних халатів, постільної білизни для госпіталю в Луцьку, що на вул. Чернишевського, та Волинської обласної клінічної лікарні у с. Боголюби, прасувально-сушильну машину – для Волинської школи міліції в с. Сокиричі.

З 15 квітня два автобуси благодійного фонду задіяно для розвезення солдатів 51-ї окремої механізованої бригади Володимира до місць розташування. Ці ж автобуси на Великдень та Провідну неділю безкоштовно перевозитимуть мешканців міста і району.

Не оминули увагою священнослужителі й дітей. Зокрема, у співпраці з БФ «Нова надія» хлопчакам с. Селець Володимирського районного деканату передано комплекти футбольного одягу, взуття, м’ячі. Цим хлопцям по десять-чотирнадцять років. Вони дуже мріяли про футбольне поле у своєму селі. Самі викорчували чагарники й вирівняли площу, а ми лише посприяли збуттю дитячої мрії, зауважив панотець.

20 квітня протоієрей Микола Гінайло, настоятель парафії Введення Пресвятої Богородиці в с. Березовичі священик Микола Баган, голова РДА Володимир Савчук, голова райради Андрій Оніщук, представники Володимир-Волинської міськради відвідали військовослужбовців в/ч А2331, які проходять навчання на полігоні в Рівному. Від імені парафіян Свято-Юріївської церкви, П’ятиднівського й Березовичівського храмів, собору Різдва Христового вони передали для потреб військових пасхальні продуктові набори, а також посилки конкретним військовослужбовцям від їхніх рідних.

23 квітня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо