Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Доносити правду

6 червня 2014 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з волинськими журналістами біля кафедрального собору Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії

Сьогодні митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив у кафедральному соборі Святої Трійці заупокійну літію по спочилих волинських журналістах і молебень за здоров’я живих представників цього фаху та їхніх родин із нагоди професійного свята – Дня журналістики.

В архієрейському слові високопреосвященний зазначив, що нині, у воєнний час цей фах як ніколи вимагає чесності, а часто і справжньої сміливості. Адже покликання журналіста – нести людям правду, а це значить іти наперекір тим, хто веде ще й інформаційну війну проти нашої Вітчизни. Новинарі мають бути новітніми апостолами, тому що правда – від Бога, наголосив владика.

У молитві взяли участь священнослужителі собору, голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко та інші працівники цього підрозділу духовної консисторії, керівники місцевих ЗМІ, журналісти.

На завершення кожного з них було окроплено освяченою водою, подаровано книги «Я полюбив страждання...» святителя Луки Кримського та «Ще встигнемо? 22 „причини“ не ходити в храм» священика Миколи Булгакова.

06 червня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо