Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Продовжили традицію (додано відео)

28 липня 2014 р. Священики Волинської єпархії на Володимирській гірці в Києві. Світина інформаційної служби єпархії

Учора понад 250 священнослужителів і багато мирян єпархії побували в Києві з нагоди свята рівноапостольного великого князя Володимира та Дня хрещення Київської Русі-України.

Торжество розпочалося Божественною Літургією у Свято-Володимирському соборі столиці. Її очолив Патріарх Філарет. Із ним служили близько 40 архієреїв, у тому числі митрополит Луцький і Волинський Михаїл та єпископ Володимир-Волинський Матфей.

Далі відбувся багатотисячний хресний хід на Володимирську гірку, у якому волинське духовенство традиційно передувало. Там перед пам’ятником рівноапостольному було відслужено молебень, за яким, зокрема, зверталися до Бога з проханням про визволення України від нашестя чужинців.

Після відправи духовенство й вірні нашої єпархії разом заспівали пісню «Волинь моя» та Державний Гімн країни.

30 липня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо