Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Благословіння «Самообороні»

9 квітня 2014 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та громадське формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» перед кафедральним собором Святої Трійці у Луцьку. Світлина Степана Дзецюха.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл на прохання громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» відслужив у кафедральному соборі Святої Трійці молебень та освятив прапор цієї організації.

У молитві взяли участь: декан протоієрей Микола Нецькар із соборним духовенством, духівник «Самооборони» настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. Маяки (Княгинінок) Луцького районного деканату протоієрей Михайло Бучак, члени організації.

Звертаючись до майданівців, митрополит підкреслив: «Ви вчинили по-чоловічому. Вчинили правильно. Бо чоловік не лише господар у своїй сім’ї, не лише той, хто годує й утримує сім’ю, а й той, хто її захищає. Бо якщо не захистиш, не буде кого кормити... Тому сьогодні ви берете на себе ношу відповідальності перед самими собою... І проявляєте свою громадянську позицію, і будете її відстоювати».

11 квітня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо