Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Захисти і збережи (додано фотосесії)

24 серпня 2014 р. Молебень у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці з нагоди Дня Незалежності України. Світлина інформаційної служби єпархії

Ревною молитвою за країну та участю в заходах відзначили День Незалежності України священнослужителі та миряни єпархії. Молебень у головному храмі краю – кафедральному соборі Святої Трійці – очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Радісним і водночас тривожним святом назвав владика 23-ліття незалежності нашої країни. Але так співпало, що цього року 24 серпня – це неділя. А саме в неділю християни згадують про воскресіння Христове, Який «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». За словами високопреосвященного, такий збіг вселяє надію: наш народ теж подолає ворогів.

Раніше, 22 серпня, митрополит Михаїл і віце-канцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний взяли участь в урочистості, що відбулася в обласному муздрамтеатрі ім. Т. Шевченка. А 24 серпня архієрей разом із старостою собору протоієреєм Володимиром Подольцем долучилися до святкування в Палаці культури Луцька.

27 серпня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо