Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ІС ПОЛЛА!..

10 травня 2007 р.

Єпископ Луцький і Волинський Михаїл. Світлина Сергія ДубинкиСьогодні у Троїцькому кафедральному соборі єпископ Луцький і Волинський Михаїл відслужив Літургію та подячний молебень з нагоди свого дня народження. Разом із владикою молилися канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, ректор Волинської духовної семінарії протоієрей Іван Нідзельський, усі декани й намісники монастирів єпархії, інші священнослужителі, чернецтво й миряни. З вітальним словом від присутніх звернувся до владики о. Микола. Преосвященний, дякуючи всім за співучасть у молінні, виголосив проповідь про смисл життя християнина. «Наше покликання в цьому світі, задля чого Бог дав нам це земне буття, – виконати волю Його. Не титули, похвала, земне багатство й земна шана є нашою метою, а благочестиве життя земне як підготовка до вічного життя на Небі. Тож старатимуся ліпше сповняти свою місію в Церкві, безперестанно дякуючи Господові за цей день і за всі дні, які Він посилає нам», – сказав архієрей. Віряни ж на це відповіли традиційним «Іс полла еті деспота!», що грецькою означає – «На многії літа, владико!»

10 травня 2007 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо