Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Віряни з Горохова раз по раз відправляють необхідне для нашого війська

24 лютого 2015 р. Протоієрей Андрій Сидор благословляє у щасливу подорож на Схід. Світлина з архіву священика

17 лютого від храму Вознесіння Господнього у райцентрі відвезли чергову допомогу армії в зону бойових дій. Це понад три з половиною тонни продуктів, одягу і спорядження.

Свято-Вознесенська парафія пожертвувала на ці потреби 10 тисяч гривень. До благодійництва долучились не лише волонтери, а й інші небайдужі люди.

Горохівський декан і настоятель цієї громади протоієрей Андрій Сидор висловив вдячність за сприяння у благій справі Валентині Магурчак, яка очолює волонтерський центр. Також благословив у щасливу подорож Віктора Магурчака і водія Олександра Янюка: їх місія – доставити допомогу на Схід.

24 лютого о. Андрій благословив у дорогу ще один подібний вантаж. Його збирали при управлінні сільського господарства. Голова правління Микола Панасюк уже вкотре відвозить допомогу на Донбас. Цього разу, за словами Миколи Панасовича, багато допомогли священики УПЦ Київського Патріархату.

25 лютого 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо