Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У Волинській православній богословській академії відбувся день відкритих дверей

19 березня 2015 р. День відкритих дверей у ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org

Оскільки ВПБА є навчальним закладом закритого типу, то 19 березня туди був вільний вхід для всіх зацікавлених, аби ознайомити з ним.

Про виш гостям розповіли: проректор з навчальної роботи священик Василь Лозовицький, проректор з наукової роботи священик Ярослав Черенюк, старший інспектор з виховної роботи протоієрей Петро Стеблина та завідувач регентського факультету Валентина Маласпіна. А студент 5-го курсу Владислав Фульмес провів інформативну бесіду про своє життя та навчання в академії. Після цього проведено екскурсію вузом.

Враження про ВПБА прикрасив показ фільму, який нещодавно створило обласне державне телебачення. Завершився день відкритих дверей урочистим обідом та, як і розпочинався, – молитвою.

22 березня 2015 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо