Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Проповідь владики: як і навіщо здобувати душевний мир

19 липня 2015 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

Внутрішнє умиротворення, підтримка душі в мирі та спокої, мирне співіснування з ближніми. Про це йшлося у слові митрополита Луцького і Волинського Михаїла 19 липня в кафедральному соборі Святої Трійці.

На думку архієрея, важливо мати мир у душі, бо від цього залежить, чи почує тебе Бог і чи прийме твою жертву, тобто молитву. Досягати ж миру в серці слід насамперед через примирення зі своїми ближніми, покладання надії на Бога і плекання любові у собі, пам’ятаючи слова апостола Павла: «Усе можу в Ісусі Христі, Який мене зміцнює».

21 липня 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо