Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Батальйон «Січ» вручив подяку владиці Михаїлу

1 липня 2015 р. Подяка митрополиту Михаїлу від добровольчого батальйону «Січ». Світлина інформаційної служби єпархії

1 липня біля кафедрального собору Святої Трійці м. Луцька представник добровольчого батальйону командир роти Максим Морозов передав керуючому нашою єпархією вдячність від бійців цього формування.

Військовик подякував усій Волинській єпархії в особі митрополита Луцького і Волинського Михаїла в першу чергу за молитви за воїнів та передану матеріальну допомогу. Він зазначив, що оскільки наша єпархія постійно помагає багатьом підрозділам армії, «січовики» вирішили віддячити першими.

Владика ж повідомив, що на цьому поміч нашим військовослужбовцям не припиняється. Він і надалі буде опікуватись українськими воїнами, зокрема батальйоном «Січ», через священика Олександра Вронського, настоятеля парафії Преподобного Іова Почаївського, що в обласному центрі.

02 липня 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо