Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У Тростянці вшанували чудотворну ікону «Одигітрія»

23 серпня 2015 р. Тростянецька ікона Божої Матері. Світлина з архіву єпископа Матфея

Божественну Літургію з нагоди свята цього образа Пресвятої Богородиці з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла очолив єпископ Володимир-Волинський Матфей у храмі Святої Трійці, що в с. Тростянець Ківерецького деканату.

Наша єпархія особливо вшановує святиню у неділю перед Успінням Пресвятої Богородиці. Цього року це припало на 23 серпня. Традиційно напередодні відбулося піше паломництво до Тростянецької ікони від луцького кафедрального собору Святої Трійці.

Разом із вікарієм зокрема молилися: декан протоієрей Іван Семенюк, настоятель парафії протоієрей Сергій Ледвовк, інше місцеве духовенство, прочани та місцеві віряни.

24 серпня 2015 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо