Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

За почином священика в Хорохорині встановили пам’ятний знак борцям за Україну

30 серпня 2015 р. Пам’ятний знак борцям за Україну в с. Хорохорин Луцького районного деканату. Світлина з архіву протоієрея Віктора Ліпчика.

Протоієрей Віктор Ліпчик, настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. Хорохорин Луцького районного деканату, став автором пам’ятника, виготовленого за кошти підприємця Володимира Вдовенка.

Душпастир повідомив інформаційній службі єпархії, що чин освяти «пам’ятки для нинішніх і майбутніх поколінь» на сільському меморіалі «Скорботна мати» встановлено з нагоди чергової річниці Дня Незалежності України та 470-річчя першої письмової згадки про село для вшанування тих, хто колись віддав життя за Батьківщину і хто боронить її сьогодні.

30 серпня у Покровському храмі о. Віктор очолив Божественну Літургію, під час якої молилися за село й країну. Пізніше відбулось урочисте відкриття, освята пам’ятного знака та концерт біля Будинку культури, який підготувала його завідуюча Віра Куць. Виступали учні, місцеві художні колективи та з сусідніх сіл.

У заході, зокрема, взяли участь: голова райради Олексій Гвоздець, сільський голова Анатолій Мельничук, представники РДА, інших місцевих громад, керівники підприємств.

01 вересня 2015 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо