Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Митрополит Михаїл благословив учасників Всеукраїнського конкурсу медсестер

24 вересня 2015 р. Відкриття ІХ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності медичних сестер. Палац культури. Світлина інформаційної служби єпархії

Урочисте відкриття ІХ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-професіонал – 2015» відбулося в Палаці культури обласного центру за участю митрополита Луцького і Волинського Михаїла, капелана обласної клінічної лікарні протоієрея Назара Бабія та духовенства кафедрального собору Святої Трійці. Волинь вітала представників із різних куточків України, зокрема, з Волновахи, які лікували наших поранених бійців.

У промові владика сказав медсестрам: «Ми нерідко звертаємося до вас, аби поставили капельницю, нагадали про пігулки. Звичайно, лікар встановлює діагноз, але саме ви спасаєте хворих, від вас залежить наше майбутнє. Сьогодні ми висловлюємо слова вдячності, бо медсестра – то не робота і не професія, це покликання. Бо ви поспішаєте до хворого на перший крик допомоги. Нехай Господь дарує вам терпіння до капризних хворих і велику любов до своєї роботи. Сьогоднішня зустріч – це добрий приклад відчуття зближеності нашої великої української родини. Хай ваш професіоналізм, якому немає меж, постійно розвивається, а ваші руки завжди будуть руками професіонала, який знає свою справу. Бажаю вам, аби вдячні пацієнти завжди віталися з вами на дорозі та звільняли місце в автобусі».

На заході були присутні міський голова Микола Романюк, заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, директор Центрального методичного кабінету з підготовки молодших спеціалістів МОЗ України Тетяна Чернишенко, голова Асоціації медичних сестер України Галина Івашко, начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.

25 вересня 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо