Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Історія храму в Дубовій – у новій книзі про село

4 жовтня 2015 р. Протоієрей Іван Бонис з автором книги «Дубова – село моє сонячне» Лідією Синенко. Світлина з сайта cerkva-kovel.com.ua

Відбулася презентація видання «Дубова – село моє сонячне» у місцевому будинку культури. Про це повідомляє сайт Ковельського районного деканату Cerkva-kovel.com.ua.

Авторка – уродженка цього села Лідія Синенко, заслужений журналіст України, член Національної спілки журналістів України, довголітній редактор газети «Ратнівщина».

Районний декан і настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в Дубовій протоієрей Іван Бонис привітав письменницю з виходом книги: «Ця праця має велике значення не тільки для історії села, але й для історії нашого храму. Ви – перші, хто видав таку книгу, я дякую за це, бажаю Божого благословення і нових творчих успіхів».

У виданні висвітлено історію села від найдавніших часів і до наших днів, описано стан духовної та матеріальної культури, світогляд, політичне, суспільно-громадське, культурно-освітнє, духовне життя села і краю.

07 жовтня 2015 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо