Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ЗБОРИ БЛАГОЧИННИХ

16 лютого 2006 р.

В управлінні єпархії відбулися збори благочинних під проводом єпископа Михаїла, на яких обговорювали та вирішували актуальні питання єпархіального життя.

Головна мета зустрічі – підготовка благочинь до окремих зборів. Вони відбудуться найближчим часом у районних центрах. На зібраннях владика, найперше, прийматиме парафіяльні звіти за 2005-й рік.
Йшлося на зборах благочинних і про проблеми упорядкування церковної документації і статистики, підготовку кандидатів до вступу у Волинську духовну семінарію та принципи представлння священнослужителів до нагород.

Окремо преосвященний нагадав позицію Київського Патріархату щодо виборів до Рад. Відповідаючи на питання щодо безпосередньої участі духовенства у виборчих процесах, єпископ підкреслив, що в окремих випадках, з огляду на обгрунтовану потребу, благословляється священнослужителям балатуватися лише в депутати сільських, міських чи обласної Рад.

16 лютого 2006 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо