Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПРО ЖИТТЯ НА ЧУЖИНІ

15 вересня 2008 р.

Любов Василів-Базюк. Надано священиком Миколою Цап’юкомУ читальному залі Волинської духовної семінарії (ВДС) відбулася презентація чергової книги Любові Василів-Базюк «Україна на тернистому шляху до Духовного Визволення». Зважаючи на давню дружбу авторки з семінарією, її праці вже традиційно презентуються у стінах цієї духовної школи. В заході взяли участь виконуючий обов’язки ректора Василь Лозовицький, історик-архівіст Володимир Рожко, викладачі та студенти семінарії. Книга отримала чимало схвальних відгуків. Цінність представленої праці пані Любові, на думку Володимира Рожка, – у тому, що в ній розповідається про малознані факти життя українців в еміграції.

Учасники презентації книги Любові Василів-Базюк «Україна на тернистому шляху до Духовного Визволення». Надано священиком Миколою Цап’юкомЛюбов Василів-Базюк – донька відомого священика-патріота, випускника ВДС о. Йосипа Василіва, внучка архімандрита Серафима. З 2003 року вона регулярно приїздить на рідну Волинь із допомогою: робить пожертви на будову храмів Київського Патріархату, підтримує сиріт, запровадила іменні стипендії студентам духовної семінарії. Ось і цього дня по завершенні презентації грошову допомогу отримали п’ять вихованців ВДС.

15 вересня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо