Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

З ПОВАГОЮ ДО ІНШИХ

16 вересня 2008 р.

У Маневицькій райдержадміністрації відбувся семінар учителів християнської етики, який організувала та провела методист відділу науки й освіти Неоніла Каліс. На захід запросили настоятеля місцевої парафії Вознесіння Господнього священика Михайла Мельничука, який уже 2 роки викладає цей предмет у маневицькій гімназії № 2 ім. А. Бринського. У своїй доповіді душпастир торкнувся актуальних проблем викладання. Основна, на думку о. Михайла, – це поліконфесійність класів, адже на сьогодні спектр релігійних організацій маневицького району дуже широкий. Окрім представників двох гілок українського Православ’я, багато дітей з протестанських сімей і навіть мусульмани. Відтак акцент необхідно, на жаль, робити на позаконфесійності предмету.

16 вересня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо