Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги Книги, які поширює видавничий відділ «Ключі»

Тетрамерон

Тетрамерон
Брат Віктор

Серія «Православне художнє слово».

Це книжка із сорока творів, уміщених у чотири частини, у чотири дні, від грецького слова тетрас – чотири.

Читачі кажуть: «Відомий вислів Максима Горького про Стефаника “Як коротко і страшно пише ця людина” справедливий і щодо Брата Віктора». Чи можливо написати сорок новел за чотири дні? Виявляється, так. У цьому можна пересвідчитися, розгорнувши нову збірку «Тетрамерон» православного письменника Брата Віктора. Він не писав на швидкість – ні, він просто закарбував на папері реальні людські спогади. Про віру в Бога, про чуда, про надію, про війну, про самопожертву... У книзі – історії, які трапилися в житті когось із нас, які затамовують подих та спонукають до роздумів.

Перегортаємо кілька сторінок – і ми вже їдемо гірською дорогою. А на шляху – кам’яна брила. Десь там, за містком, за річкою видніється хатина, в якій – монах. Просимо його допомоги. Він підходить до дороги, перехрещується, торкається валуна – і той котиться в долину. «Якби ж то ви мали віру, як гірчичне зерня», – промовляє він.

На іншій сторінці – знайомимося із сім’єю, у якій німе від народження дитя – заговорило, ба ні, заспівало! Ось де чудо Господнє! «Голосок співав злагоджено в хорі, немов після багатьох репетицій».

Учитуючись у кожний рядок цих новел, починаєш розуміти, що повинен щось змінити у своєму житті, переінакшити. На краще. Повірити в те, чому до цього не йняв віри. Бо, як пише автор, часу лишилося «обмаль, та досить, аби встигнути».

158 с., офсетний папір, м’яка обкл. Формат А-5. У пачці 20 пр.

Ціна 20 грн.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо