Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПОБАЖАННЯ ВОЇНСТВУ

24 березня 2009 р.

Протоієрей Микола ГінайлоНещодавно у Володимирі в об’єднаному військовому комісаріаті відбулася регіональна нарада представників військкомісаріатів і силових структур за участю військового комісара області, представників відділів міліції, Служби безпеки, прокуратури та призовних комісій щодо весняного призову до Збройних сил України.

З благословення архієпископа Луцького і Волинського Михаїла у нараді взяв участь настоятель Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні та Рівноапостольної княгині Ольги в с. Хрипаличі Володимирського районного деканату протоієрей Микола Гінайло. Він, зокрема, сказав: «Ратна справа наскільки складна і важлива, що Церква постійно, під час кожної Божественної Літургії молиться за владу і військо. Бажаю ж українським військовикам, щоб тільки у навчанні відточувалась їхня бойова майстерність, а християнське милосердя панувало у вйськовому середовищі».

24 березня 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо